Områdebeskrivelse Sam Roi Yod

Sam Roi Yod er beliggende godt 35 km syd for Hua Hin og er af eksperter udråbt til det nye "in" sted i Hua Hin og omegn. Sam Roi Yod glimrer med sin fantastiske nationalpark.
Sam Roi Yod betyder ”de trehundrede toppe” og refererer til de mange bjergtoppe i området. Dette krydret med palmelunde så skønne at man må knibe sig selv i armen, når man først er på stedet. Alt dette gør Sam Roi Yod til en lille perle, som er sikker på at beholde sin charme og skønhed til evig tid. Dette skyldes, at Sam Roi Yod nationalpark er omkranset af bjerge som aldrig må bebygges.

I Sam Roi Yod er du i ”det rigtige” Thailand, hvor du i fred og ro kan slappe af og nyde de fantastiske omgivelser. Der er dog ikke langt til internationalt miljø. Det kan opleves allerede i Pran Buri kun 15 min. kørsel mod nord. Pran Buri byder på alt, hvad du har brug for af internationale dagligvarer og et utal af store lokale markeder, som holder åbent på stort set alle tidspunkter. I Hua Hin kun 35 km kørsel mod nord finder du alt, hvad hjertet begærer af underholdning, shopping og meget mere.

Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen lige midt i Paradiset. Om du er naturinteresseret eller ej, så er områdets ca. trehundrede grønklædte sukkertopbjerge et uforglemmeligt syn. Her er mange film blevet indspillet på grund af den grønne regnskovs betagende skønhed. Stranden i Sam Roi Yod taler for sig selv, her falder selv den mest stressede person hen i fordybelse. Det klare azurblå vand, Paradisøerne ud for stranden og de fantastisk venlige mennesker er noget af, det der gør Sam Roi Yod så speciel.

Mellem 10 – 12 måneder om året kan man se delfiner i Dolphin Bay som er stranden i Sam Roi Yod.